IT технологијата оди напред, ние ја следиме, Вам Ви останува само да не следите Нас..


Со Нас правите ИТ чекор - НАПРЕД!

Презентација на Петтиот извештај за работата на АВМУ и АЕК

Евротинк – Центар за европски стратегии, НВО Инфоцентар, Транспарентност Македонија и Хелсиншкиот комитет за човекови права, имаа презентација на петтиот периодичен мониторинг извештај за работата на Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги (АВМУ) и Агенцијата за електронски комуникации (АЕК), во рамки на проектот „Мониторинг на ефикасноста, ефективноста, транспарентноста и одговорноста на регулаторните тела за медиумите – PROformance Watch“.

Среќни празници

Парафискалните давачки - товар за компаниите

На покана на Finance Think, НЕКСТ-ЕМ дооел присуствуваше на презентирање на студијата Експлоративна анализа на парафискалните давачки за малите и средните претпријатија, изработена од Finance Think, која се одржа на 25 Декември 2019 год. во Хотел Мериот.

Ден на одговорни бизниси

На покана на Здружението Конект, НЕКСТ-ЕМ дооел присуствуваше на настанот Ден на одговорни бизниси, кој се одржа на 11 Декември 2019 год. во Меморијалниот центар на холокаустот на Евреите.

АЕК – Втор јавен состанок за 2019 год.

На покана на Агенцијата за електронски комуникации, НЕКСТ-ЕМ дооел присуствуваше на Вториот јавен состанок за 2019 год. кој се одржа на 2 Декември 2019 год. со почеток во 10 ч. во административната зграда на АЕК – Бизнис сала.

     
Syndicate content